Primavera i Neu!

Hola a tots i a totes! Com ja sabreu el passat cap de setmana vam marxar d’excursió a la casa de colònies de La Censada, a Santa Margarida de Montbui. Si, en teoria era l’excursió de primavera, però el temps no en semblava pas de primaverenc. Malgrat això tots i totes vam gaudir d’un cap de setmana excepcional!!

Excursió de primavera

L’excursió va començar a les 8:45h quan vam pujar a l’autocar. Només arribar a Montserrat ja es veia neu i tots i totes ens vam emocionar molt. En arribar a la casa, i per sorpresa, també hi havia neu! Així que vàrem decidir agafar cantimplores i cangurs, per si de cas, i fer un tomb per gaudir del paisatge i, per descomptat, de la neu. Els infants i monitors de l’esplai van iniciar guerres de boles mentre gaudíem de la passejada i d’unes danses improvisades al mig del bosc. No us mentirem, va ser divertidíssim!!

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Quan vam tornar de la excursioneta vam tenir una estona de temps lliure abans de dinar. Havent dinat i havent recollit tot, vam passar a fer una estona de racons, tots preocupats pel temps, ja que va començar a ploure… Vam decidir sortir a jugar quan va parar i vam aprofitar per berenar…. Llavors van arribar un parell de Tutumecus que habitaven en els boscos propers. Els perseguien uns dolents que davant nostre els hi van treure els poders màgics als nostres nous amics. Vam decidir ajudar-los a recuperar la seva màgia i gràcies a l’ajuda d’un druida màgic, que ens digué els ingredients necessaris per fer un elixir per tal que recuperessin els poders, vam poder ajudar-los. Per tal de trobar la cua de Rata, els mocs de Troll, les llàgrimes d’Unicorn i els ulls de gripau van haver de passar unes proves molt entretingudes. Un cop fet l’elixir i acabada l’activitat, els nens i nenes van saber que l’activitat havia estat feta pels grans de l’esplai, els Isjoves! Tothom s’ho va passar genial!!

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Després de l’activitat vam seguir amb una estoneta de temps lliure i vam anar a sopar. Tot seguit ens vam dividir en grups d’edats i vam fer diversos jocs i reflexions. Un cop posats al llit, estavem cansadíssims, a la nit no se sentia ni un soroll!!!

Ens vam llevar diumenge havent dormit una hora menys pel canvi d’hora, però no es va notar, ja que tots estàvem plens d’energia. Vam recollir les habitacions i vam baixar a esmorzar. Després vam sortir a fora, on la falta neu, que ja s’havia fos la tarda anterior, ens va permetre fer molts jocs i danses. Va ser divertit, vam jugar i ballar tots junts.

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Després vam dinar pa amb tomàquet i embotits, per descomptat. Havent dinat vam fer una estona de racons i vam acabar de recollir totes les nostres coses. A les 16.15 va arribar l’autocar i era hora d’acomiadar-se de la Censada, una casa que ens va agradar molt a tots i totes.

Vam arribar a Barcelona un pèl abans de l’hora prevista, estona que vam aprofitar per fer una última dansa i berenar abans de tornar amb els pares i mares. Podem dir que tots i totes vam passar un cap de setmana memorable units sota els colors del fulard!!

Excursió de primavera

Excursió de primavera

Com sempre, podeu trobar totes les fotografies al Flickr de l’esplai!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.