La Mostra d’Entitats de Les Corts

Aquest dissabte l’Esplai Natzaret hem participat a la mostra d’entitats de Les Corts!! I què és això?? Doncs ara us en donem cinc cèntims.

La mostra d’entitats (no monstre d’entitats eh!) és una trobada d’algunes entitats del barri que se celebra un cop l’any i que serveix per donar a conèixer la tasca que fem i sobretot per seguir creant teixit associatiu! Enguany ens vam reunir fins a 18 entitats!! Però la mostra no s’organitza sola!! S’impulsa a través de la Plataforma d’Entitats Infantils i Juvenils de la qual l’esplai en forma part i de Taula Jove.

Durant el matí vam estar a la paradeta amb fotos i cartells, samarretes i dessuadores i sobretot amb un bon somriure atenent a la gent que venia a preguntar informació! A més la Plaça Concòrdia (sí, allà estàvem, no sé si ho havíem comentat…) estava plena de vida en tot moment, amb tabalades, demostracions i masterclass de balls i amb tallers infantils organitzats per nosaltres!! Gràcies per venir a saludar pel matí i fer barri amb nosaltres famílies!

IMG-20170529-WA0001

 paradeta mostraMireu quin goig la nostra paradeta!!

A la tarda, com sempre, tocava fer esplai, però no vam voler desaprofitar la ocasió i alguns grups ens vàrem quedar a plaça aprofitant el dia festiu que la mostra ens brindava!

El grup d’Esquirols van fer un taller xulíssim!!! Van portar una gorra, i després de fer uns esbossos com a autèntics professionals van plasmar el seu art amb pinzells i pintura. Van quedar mooolt guais, i a més van gaudir-ho com a autèntics esquirolets.

Els dofins van optar per anar al cole i fer un cinefòrum ple de missatge, van veure ‘Charlie i la fàbrica de Xocolata’, una pel·lícula de fa ja un anys inspirada en un llibre d’encara fa més, es va publicar el 1964!!!! Però en Ronald Dahl (sí, aquest n’és l’escriptor) era una mica visionari i parla de problemes que podem tenir avui en dia, de la importància de compartir i de no perdre mai la il·lusió de que els nostres somnis es facin realitat. Us la recomanem moltíssim!!

Els Guisards també es van quedar a plaça i van estar fent una activitat de descoberta de les entitats que participaven a la mostra, com per exemple quines entitats de percussió van venir, qui són i quina tasca fan les cortsenques dissidents o perquè se celebra la mostra d’entitats. A més van fer un joc molt interessant: es tracta de que cada grupet de nenes i nens comenci amb un objecte (una canica/bala per exemple) i que vagin aconseguint objectes més “xulos” mitjançant l’intercanvi. Creieu-nos que tot i que pot semblar impossible, van aconseguir coses impressionants!

Finalment el grup de grans van estar fent una descoberta pel barri de les entitats que formen la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts i d’algunes més que van participar a la mostra, doncs és important que coneguin la tasca que fan i les alternatives de lleure que ens ofereixen, com per exemple un taller de tabals que van fer els de Trip-Itaka. També vam estar fent el joc de l’intercanvi, on els guanyadors i guanyadores es van endur un premi ben dolç!

Finalment a les 19.00, després d’uns jocs conjunts amb l’esplai Olivera Rodona, arribava l’hora de recollir i fer una valoració ben positiva de la mostra d’entitats d’enguany. Moltes gràcies a tots i totes famílies!

IMG-20170530-WA0006

IMG-20170530-WA0004

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.