Els Joves fan coses!

Aquest trimestre el grup de Joves hem fet una mica de tot: Planificar el curs, reflexionar i reflexionar, un concurs, hem escapat d’un manicomi i hem estat preparant la nostra PANERA DE NADAL!!

Els primers dies ens va costar arrancar, però tranquils que la cosa va bé! Tots i cadascú de nosaltres va plantejar-se un objectiu de cara al curs i després tots plegats en vam pensar uns quants pel grup.

2017-12-14_06-37-22

Més tard va arribar el dia de l’amic, va ser molt chu-chu-chu-chuli !! Vàrem fer un super concurs de trivial per conèixer més coses sobre l’esplai, el barri i la cultura popular. Potser no sabíem gaire bé quantes persones es necessiten per fer un castell però ens ho vam passar d’allò més bé.

Un altre dia, degut a la bogeria extrema del nostre grup, ens vam trobar tancats a un manicomi en companyia de dos conills guardians d’aquest, no us espanteu! Es tractava d’un escape-room. Ens va costar una mica, però després d’obrir un munt de cofres, bosses,  candaus, cadenes i portes vam aconseguir escapar en tan sols una hora i mitja. Va ser un repte inoblidable.

P_20171125_174854_BF

Finalment, va arribar l’hora de preparar la nostra fantàstica panera. Voleu saber el que vam fer? Utilitzant les nostres habilitats culinàries i artístiques, vàrem elaborar unes magnífiques gemmes aromàtiques de sabó i uns exquisits bombons. Aquesta panera és per recaptar diners per poder fer una super ruta aquest estiu!! El que no sap ningú encara és a on anem… Ho voleu saber? Doncs no us ho direm! És broma… Farem la ruta dels estanys amagats!! A veure si els trobem.

P_20171202_173816

P_20171202_171159

IMG-20171214-WA0004

Ei, no tot s’acaba aquí, aquest diumenge, és la sortida de Nadal de l’Esplai Natzaret i sortejarem la nostra gran PANERA!! No hi falteu!

2017-12-14_07-06-00

2017-12-14_07-04-34

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.