Les aventures de les joves!

Segur que moltes de vosaltres us preguntareu què hem estat fent les joves durant aquest any… Doncs bé, ara us ho explicarem tot fil per randa!

El primer trimestre el vam aprofitar per fer pinya i pensar en els nostres objectius de curs, tenint en compte com ho havíem fet el curs anterior. Tot i que no sabíem on aniríem a l’estiu, ja oloràvem que aquest any anava a ser diferent, i més endavant vam descobrir que faríem un voluntariat fora de Catalunya.

En descobrir això ens vam posar a treballar per dur a terme una campanya econòmica que ens reduís el cost del viatge, així que vam preparar activitats com un fantàstic Trivial per grans i petits al qual vam jugar a l’excursió de tardor i una deliciosa panera que vam sortejar a la sortida de Nadal de l’esplai.

Ex. Tardor

48356507_1924793714306991_5289592472333189120_n

Al començament del segon trimestre vam fer una gimcana pel barri per descobrir on aniríem definitivament a l’estiu: El Llano! Un poblet situat al concejo de Quirós, a Astúries.

Joves 2018-2019

Joves 2018-2019

Allà realitzarem un camp de treball per ajudar al poble d’El Llano en el seu dia a dia; farem tasques com ajudar en l’hort del poble, tenir cura de la ramaderia, netejar els camins i les sendes dels voltants del poble i la reconstrucció de masies abandonades.

Per fer possible aquest viatge les joves ens hem repartit les tasques en diferents comissions, que són grups de treball que realitzen les tasques prèvies al viatge, com per exemple, la realització d’un pressupost, la planificació del menú, la cerca d’excursions per la zona i la contractació dels transports. Aquestes tasques les realitzem un dia al mes i estem motivadíssimes pel que estem fent i el que està per venir!

A més a més de dedicar dies al camp de treball, hem fet d’altres activitats, com l’amic invisible, on tots i totes ens vam fer regals d’allò més elaborats, i fins i tot les monitores van fer un regal a les joves, i les joves els hi van fer una cançó d’allò més divertida a les monitores.

Amic Invisible

Regal amic invisible joves

Per acabar aquestes aventures vam anar al pantà de Vallvidrera a fer una petita excursioneta i una esbojarrada guerra d’aigua i farina, teníem molts objectes per protegir-nos, però vam acabar totes ben xopes i ens ho vam passar d’allò més bé!! Podeu veure l’abans i el després de la nostra particular guerrilla:

Abans
Excursió a Vallvidrera

Després
Excursió a Vallvidrera

Fins a una altra, famílies!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.