Zan, el Seu Món i les Dofines i Dofins!

El segon trimestre va arribant al seu final i aprofitem per fer-vos un resum de què hem fet el grup de Dofins!

Tornats de les vacances de Nadal va venir una persona, el Zan, que venia d’un país exòtic i estava acostumada a viure entre animals i natura. Al principi no l’enteníem, no parlava la nostra llengua, però vam aconseguir un aparell que traduïa el que deia.

Ens va presentar una mica el món animal i per empatitzar amb ell i la seva realitat vam fer uns jocs tot ficant-nos a la seva pell. El Zan necessitava la nostra ajuda, però abans havíem de transformar-nos en animals.

Sin título

El següent dia vam fer una sèrie de proves, per descobrir una mica com érem nosaltres per dins, quin tipus de persona érem; així podíem trobar quin animal s’adequava més a nosaltres.

Com eren un munt de proves, la setmana següent vam haver de seguir amb elles per acabar-les, i així finalment vam poder decidir quin animal volíem ser. El Zan ens va portar a una sala secreta on tenia guardada una màquina transformadora. Allà vam poder convertir-nos en l’animal que volíem!

Sin título

Sin título

Amb això vam poder estar ja al 100% en la pell de l’animal, però quan més bé ho estàvem passant… ALARMA! De cop van aparèixer dues vigilants del zoo que ens van lligar i informar que a partir d’aquell moment estàvem capturats!

Vam quedar-nos molt descol·locats, i el següent dia, només arribar, van venir les dues vigilants, van donar-nos la benvinguda al zoo i ens van identificar. No sona tan malament no? Doncs resulta que les normes del Zoo eren molt restrictives, no volíem viure allà, és injust!

Per sort en Zan ens va deixar unes pistes que ens van permetre recopilar certa informació del Zoo. Decidim que el pròxim dia escaparem! Amb tota la informació recopilada i seguint un munt de pistes vam poder escapar-nos del zoo, érem lliures!

Sin título

La setmana següent, coincidint amb el 8 de març, vam deixar per unes hores el Zan i els animals per centrar-nos en el dia de la dona. Si voleu saber-ne més, podeu llegir un resum del que vam fer tots els grups aquí!

Sin título

I finalment, aquesta darrera setmana, hem pogut descobrir l’habitat natural del Zan, anant d’excursió a la zona del Figaró! Vam ser poquets però ho vam passar d’allò més bé: descobrint arbres i plantes de la zona, fent una caminada de 10km, jugant a cartes i gaudint d’un molt bon dia!

Excursió d’un dia

Excursió d’un dia

Excursió d’un dia

Excursió d’un dia

També al llarg del trimestre hem preparat i celebrat el carnaval, aquí podeu llegir la crònica, i l’excursió de la neu.

I per acabar de rematar-ho, aquesta setmana marxem d’excursió per celebrar els 35 anys de l’esplai i acabarem el trimestre amb una excursió de dos dies també del grup de dofins.

Seguim!!

Com sempre, teniu totes les fotos al Flickr de l’esplai,
si no sabeu com accedir, pregunteu via mail!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.