ESQUIROLS D’EXCURSIÓ!

Ja fa uns dies que va ser l’excursió d’Esquirols. Us deixem aquí amb un petit resum del que vam estar fent totes juntes.

Ens vam haver de despertar molt i molt d’hora per agafar el tren a Sants però no tenim cap dubte que va valdre la pena.

Un cop a Planoles vam aprofitar per esmorzar i agafar forces per l’excursió.

Excursió Esquirols 2018-2019

L’excursió era forteta, havíem de pujar molt amunt per arribar al nostre refugi, però totes i tots amb els ànims del grup vam anar pujant pas a pas i amb paciència fins a arribar a dalt de tot. Ho havíem aconseguit! Tampoc era per tant un cop estàvem allà. Com era hora de dinar vam treure les carmanyoles i vam recuperar forces.

Excursió Esquirols 2018-2019

Sin título

Excursió Esquirols 2018-2019

Sin título

Excursió Esquirols 2018-2019

Excursió Esquirols 2018-2019

A la tarda va venir el Mocay, el nostre company que prové de les muntanyes i que ens el vam trobar el primer dia de trimestre. Totxs junts vam aprofitar per fer alguns jocs i cantar i balles les nostres danses preferides. Que bé ens ho vam passar i quins riures!

IMG_20190504_193335

IMG_20190504_193222

Al vespre vam aprofitar per sopar dins el refugi ben calentons, ja que es començava a notar el fred. Un cop sopats i tot recollit ja vam anar directes al llit, al refugi els horaris són diferents i es va a dormir molt d’hora per descansar.

L’endemà vam esmorzar i ens vam aixecar que havia nevat una mica durant la nit!!! Tot i això amb el sol de primera hora ja es va desfer tot i no vam poder jugar amb la neu. De fet, feia tant fred que vam haver de marxar cap al poble un altre cop. La baixada es va fer més suau, a poc a poc i amb calma vam anar baixant per tal de no relliscar amb cap pedra ni branca. Un cop abaix vam dinar pa amb tomàquet i embotit i abans d’agafar el tren vam estar jugant al mata-conills una bona estona. El tren de tornada es va fer més curt, ja que ens vam passar bona part jugant al llop.

IMG_20190505_081035

IMG_20190505_112321

IMG_20190505_155309

Sin título

One thought on “ESQUIROLS D’EXCURSIÓ!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.