En Mocay ens visita

Ja fa unes setmanes que les aventures dels esquirols van acabar, però així i tot us volem deixar l’últim resum d’aquestes aventures.

Sin título

A principis de trimestre, va venir un nen d’uns 8 anys, a dir-nos que havia hagut de marxar de casa. Es deia Mocay i resulta que ell vivia al bosc, però que per culpa de la desforestació, ja no en tenia.

Així que el primer dia vam decidir ensenyar-li una mica el barri, i així començar a acostumar-lo a la ciutat si al final es quedava a viure allà. Després d’un dia molt intens jugant pels llocs més populars de les Corts, vam tornar a l’escola i perquè en Mocay no anés a dormir al carrer les monitores el van acollir a casa seva.

El següent dia, vam anar amb els esquirols i en Mocay d’excursió al Refugi del Corral Blanc (podeu veure aquell dia més detallat al següent enllaç: https://esplainatzaret.net/2019/05/16/esquirols-dexcursio/).

Al tercer dia, en Mocay ens va dir que aquell dia estava molt content perquè havia pogut estar tota la setmana als boscos que hi havia prop del Refugi que havíem anat la setmana passada. Com que en Mocay ara que tornava a ser a la ciutat hi havia d’interactuar amb altres éssers humans i no tenia gaire gràcia fent-ho, vam decidir ensenyar-li alguns valors de la vida quotidiana.

Sin título

Al quart dia ja s’estava acabant el trimestre i per sorpresa nostra, en Mocay no va tornar gaire trist i quan ens estava explicant com havia anat la setmana, van aparèixer una altra vegada l’Arya i l’Akira. Totes plegades vam passar un dia molt divertit i engrescat ballant, jugant a aquells jocs que més ens havien agradat, …
Quan ja quedava poca estona per acabar vam berenar totes juntes. Finalment, l’Arya i l’Akira van marxar un altre cop a casa seva, i en Mocay ens va dir que tot i que estava molt agraït per com l’haviem tractat i acollit, no li acaba d’agradar viure a la ciutat, que si havia de viure en un lloc habitat per humans, preferia viure en un poble. Però que tot i això, tornaria als boscos, que allò era casa seva.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.