Comença el tercer trimestre del curs d’esplai

Tornem a veure’ns les cares després de les vacances de setmana santa, que esperem que hagueu aprofitat per descansar, doncs ens esperem emocions fortes per aquesta recta final de curs.

Els rumors apuntaven canvis al calendari i s’han complert. Així doncs, hem actualitzat la pàgina Calendari d’activitats amb els canvis, perquè en quedi constància i us el pugueu descarregar sempre que vulgueu. La cosa finalment queda així:

Calendari 3er trimestre curs 2009-10

Com veieu, el dia 24 d’abril fem una activitat especial. Serà al col·legi i serà en horari normal, però s’emmarca en les activitats que l’escola organitza en la Setmana de la família. Farem activitats tant pels de l’esplai com per tots aquells que siguin al col·legi compartint aquesta festivitat. Hi esteu tots convidats, i pel que fa a activitats del curs d’esplai, és un activitat més.

L’altre canvi es dona cap al final i afecta a l’ordre d’activitats. Aquest any tornarem a acomiadar-nos amb l’excursió a la platja, i per això esperem que no falti ningú. Marqueu-vos-ho al calendari perquè quan us demanem que confirmeu assistència ens pugueu dir que sí, sense dubtes ni temences.

Aquest canvi no afecta al tradicional dinar familiar de comiat de curs. El que sí que trobarem a faltar (o no) aquest any és la Mostra d’Entitats del Barri, per la qual no hi ha pressupost. Per compensar, el dia de Sant Jordi i l’endemà (portes obertes) farem la típica difusió de l’esplai del mes de maig, en la qual acabem d’omplir les places de colònies i campaments.

I ja que hem tret el tema… Aquest any volíem tenir-ho tot ple abans de setmana sant però… bé, la part bona és que els que us vulgueu apuntar, encara hi sou a temps! Ja ho sabeu, els divendres de 17h a 19h a l’esplai i sabent que us respondrem a qualsevol dubte via e-mail. Ara, resulta que aquest mes d’abril, el divendres 23 és Sant Jordi i no hi ha secretaria (ni inscripcions) i el divendres 30 tampoc n’hi ha perquè l’endemà no hi ha esplai (la festa del treball). Resumint, que heu de venir el dia 16 d’abril, a veure si ho acabem d’omplir ja!! Les colònies ja estan força plenes, que consti!!!

I bé, segur que hi ha moltes coses més per dir, però per avui ja ho deixarem aquí que si no se’m gasta el teclat. Us deixo unes fotos de les últimes activitats del segon trimestre, que segurament ja heu vist perquè fa temps que són al flickr. Fins aviat!!!

Les 13 personalitats del Dr. Freud

Aquesta és una foto (un fetomuntatge que diria la Reina Guàriön) del grup de Dofins. Prometem una explicació en breu (hi ha moltes per explicar sobre el grup de Dofins aquest any, que fan unes coses molt rares). En segueixen un parell de l’excursió a Sant Pere de Torelló (6 i 7 de març) i una del Laberint d’Horta (20 de març).

Dofins, Targarona i muntanyes a la vall del Ges

L'esplai passat el pont penjat del Molí de la Riera

Al laberint d'horta el 20 de març

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.